Legg til flere brukere samtidig

For å gjøre pålastingen enklere, kan du legge til opptil 500 brukere om gangen i Administrasjonskonsoll – uten å vite hvilke lisenser de vil trenge.

Hvis du vet hvordan lisensene skal tildeles og ønsker å tildele dem samtidig som du legger til brukere, kan du se Tildel lisenser i bulk i stedet.
Når du legger til brukere uten å tildele lisenser, opprettes brukerne i administrasjonskonsollen, mens lisenstildelingen kan gjøres senere – eventuelt av noen andre.

Den nedlastbare malen gjør prosessen enklere. Når du laster opp brukerlisten, får du mulighet til å rette ugyldige e-postadresser og roller i administrasjonskonsollen.

Slik legger du til flere brukere samtidig i administrasjonskonsollen:

  1. I venstre rute velger du Brukere.
    Skjermbildet Brukere åpnes.
  2. Velg Legg til brukere.
    Vinduet Legg til brukere åpnes.
  3. Nederst i vinduet velger du Last opp CSV i stedet.
  4. Velg Last ned CSV-mal.
    Eksempelfilen lastes ned til enheten.
  5. Finn CSV-filen og åpne den med ditt foretrukne regneark- eller tekstredigeringsprogram.
  6. Bruk veiledningen på skjermen til å fylle ut regnearket eller tekstfilen, og lagre den deretter.
    Tip: Hvis du velger å skrive inn rollenavn:
    • Rollenavn skiller mellom store og små bokstaver.
    • Ikke bruk anførselstegn.
    Important:
    Når du legger til flere brukere samtidig, tildeles standardnivåene for brukerstøtte med mindre du angir noe annet i CSV-filen.
    • Rollen Produktbruker eller Lisensadministrator: Ingen tilgang.
    • Kontoeier eller Sekundær kontoeier: Alle saker.
  7. Dra og slipp filen inn i Administrasjonskonsoll, eller velg Bla gjennom for å velge filen.
    Et popup-vindu indikerer antall brukere som er lagt til.
    Note: Hvis det oppdages feil, velger du Gå gjennom feil. Følg så instruksjonene for å rette opp hver enkelt feil.
  8. Velg Ferdig.
Dette skjer videre:
  • En ny rad vises for hver bruker på Brukere-skjermen i administrasjonskonsollen med statusen Venter.
  • Hver bruker får en e-postmelding med invitasjon til å opprette sin Trimble ID, eller til å bli med på kontoen din hvis de allerede har en.
  • Når en bruker har opprettet sin Trimble ID og godtatt invitasjonen til kontoen, viser administrasjonskonsollen brukerens for- og etternavn og endrer statusen til Aktiv.
Hvis du vil minne en bruker på å opprette sin Trimble ID eller godta invitasjonen til kontoen din, velger du Send invitasjon på nytt ved siden av navnet på Brukere-siden.